Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgettes met behulp van een dunschiller in linten. Blancheer ze kort in licht gezouten water.
-
Snij de pancetta in fijne reepjes. Bak ze samen met de look en ui in boter. Kruid met versgemalen zwarte peper en roer er de room door.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat de pasta uitlekken en schep er de courgettelinten door.
-
Verdeel de pasta met courgettes over de borden en schep er de pancettamengeling over.
-
Zet in het midden van elk bord een eidooier en bestrooi met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven