Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dep de paprika’s droog en blend ze. Kruid met peper en zout.

  2. Pel de uien en snij in fijne ringen, bestrooi met zout en besprenkel met azijn. Snipper enkele peterselieblaadjes fijn en schep door de ui.

  3. Bak het gehakt rul in olijfolie en kruid met komijn, gerookt paprikapoeder en peper.

  4. Verwarm de oven voor op 175°C.

  5. Flatbread:

    Mix de eieren met cottage cheese en kruid met pizzakruiden.

  6. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spreid het eimengsel in een dunne laag over de bakplaat.

  7. Bak in 35 min goudbruin en gaar.

  8. Rooster de pijnboompitten in een hete pan.

  9. Bestrijk het flatbread met paprikacrème en verdeel het gehakt erover. Werk af met uien en pijnboompitten. Rol het geheel op zoals een wrap.