Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Peperkorst: rooster de korianderbollen samen met de gemengde peperbollen, jeneverbes en kruidnagel al roerend in een pan zonder vetstof op een matig vuur tot de kruiden beginnen te geuren.
-
Doe de kruiden in een hakmolen of vijzel en maal ze fijn met het lookpoeder, gerookt paprikapoeder en zout.
-
Verdeel de geroosterde kruiden over de côte à l’os. Pak strak in met plastic folie.
-
Laat 30 min op kamertemperatuur marineren.
-
Verwarm de barbecue voor op 180°C.
-
Leg de côte à l’os 30 à 35 min indirect op de barbecue.
-
Boen de krielaardappelen schoon. Kruid met lookpoeder, zout en besprenkel met 3 el zonnebloemolie.
-
Gaar 35 min in een aluminium schoteltje op de barbecue.
-
Snij de gekleurde kerstomaten in 2 en meng met de gemengde sla.
-
Breng op smaak met witte wijnazijn, extra vierge olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Serveer de côte à l’os met de gebakken krielaardappelen en het slaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven