Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal het vlees uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
-
BBQ-saus: meng de cayennepeper met het zout en de zwarte peper.
-
Meng in een andere kom de rode wijnazijn, mosterd, worcestersaus, perenstroop, honing en kandijsuiker.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn. Stoof de gesnipperde ui en look in een pan met wat hete olijfolie, tot ze glazig zijn.
-
Roer de andere ingrediënten eronder en laat eventjes opkoken. Laat de saus 20 min zachtjes pruttelen. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Kook de krielaardappelen met schil gaar. Spoel de tomaten en snij in kwartjes.
-
Bestrijk het vlees met een weinig olijfolie.
-
Gril het vlees aan beide zijden tot de gewenste bakwijze. Laat het vlees 5 min rusten alvorens het aan te snijden.
-
Kruid het vlees met grof zeezout, zwarte peper en fijngehakte tijm. Snij het vlees in plakken.
-
Serveer de tomatenpartjes, aardappelen en BBQ-saus erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven