Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestuif het werkblad, het deeg en de deegrol licht met bloem om plakken te voorkomen.
-
Rol het deeg uit tot 1 mm dikte. Doe de test: als je jouw vingers er doorheen kan zien, is het dun genoeg.
-
Gebruik een uitsteekring om rondjes uit te steken. Traditioneel hebben ze een diameter van 5 cm. Gebruik de stempel om motieven te maken in de pastamunt. Leg de munten in een enkele laag naast elkaar op een met bloem bestoven plaat.
-
Breng in een grote wijde pan water met zout aan de kook en kook de corzetti 6 tot 8 minuten totdat ze gaar, maar nog al dente zijn.
-
Doe de pijnboompitten in een pan met antiaankleeflaag en rooster ze.
-
Haal de corzetti uit het water en laat ze uitlekken.
-
Schik de corzetti op het bord. Werk af met pijnboompitten, verse oreganoblaadjes en extra vierge olijfolie.
-
Snij van de Parmezaanstick fijne reepjes Parmezaanse kaas.
-
Versier tenslotte met de parmezaan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven