Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boen de aardappelen grondig schoon. Schik ze in een ovenschaal en bestrooi met grof zeezout.
-
Laat in ± 40 minuten garen in een voorverwarmde oven op 160°C.
-
Pel en plet de eieren. Laat de boter smelten. Roer de eieren en een deel van de peterselie erdoor. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Borstel het zout van de gare aardappelen. Snij ze in stukken en verdeel over de borden.
-
Schep de warme eieren in botersaus erover. Werk af met de rest van de peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven