Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eidooiers los met de vodka en de melk.
-
Meng de zelfrijzende bloem met de maïzena en een snuif zout. Meng met de melkmengeling en klop tot een glad beslag. Kruid het beslag met de chili-mix of een andere lichtpikante kruidenmix.
-
Giet het beslag over in een hoge maatbeker.
-
Haal de knackworsten uit de bokaal en dep ze droog met keukenpapier. Steek de knackworsten op een brochettestokje.
-
Haal de knackworsten door het beslag en frituur direct op 180°C.
-
Draai de corndogs regelmatig om in de friteuse.
-
Serveer de corndogs meteen met ketchup en mosterd.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven