Corndogs met ketchup en mosterd

Corndogs met ketchup en mosterd

Allergenen

Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de eidooiers los met de vodka en de melk.

  2. Meng de zelfrijzende bloem met de maïzena en een snuif zout. Meng met de melkmengeling en klop tot een glad beslag. Kruid het beslag met de chili-mix of een andere lichtpikante kruidenmix.

  3. Giet het beslag over in een hoge maatbeker.

  4. Haal de knackworsten uit de bokaal en dep ze droog met keukenpapier. Steek de knackworsten op een brochettestokje.

  5. Haal de knackworsten door het beslag en frituur direct op 180°C.

  6. Draai de corndogs regelmatig om in de friteuse.

  7. Serveer de corndogs meteen met ketchup en mosterd.