Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de korstjes van de kaas en het zwoerd van de ham. Snij de plakken in de lengte middendoor.
-
Snij de varkenslapjes met een scherp mes in tot een envelop. Snij niet volledig door.
-
Plooi het vlees open en kruid de binnenkant met peper en zout. Leg er een plakje kaas en ham op en vouw het vlees weer dicht. Steek vast met een houten prikker.
-
Klop de eieren los in een diep bord. Zet nog 2 diepe borden klaar, 1 met bloem en 1 met paneermeel.
-
Haal de varkenslapjes eerst door de bloem, vervolgens door het ei en tenslotte door het paneermeel.
-
Bak de cordon bleu’s goudbruin aan beide zijden in hete boter. Schik in een ovenschaal en laat 5 à 8 min verder garen in een hete oven.
-
Snij de tomaatjes in kwartjes.
-
Boen de aardappeltjes schoon en kook ze ongeschild gaar in licht gezouten water. Giet af en laat droog stomen. Plet ze grof.
-
Schep de yoghurt en boter erdoor. Kruid met nootmuskaat, versgemalen peper en zout. Schep de spinazieblaadjes en tomaatjes erdoor.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven