Weekdieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de noten grof en bak kort aan in een pan.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt en het currypoeder.
-
Blancheer de zeekraal, spoel onder ijskoud water en laat uitlekken.
-
Besprenkel de zeekraal met wat olijfolie en kruid met peper.
-
Wikkel elke coquille in een sneetje pancetta.
-
Bak de coquille met de pancetta kort krokant aan in olijfolie. Kruid met peper.
-
Serveer de gebakken coquilles met de zeekraal en de dressing. Werk af met de noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven