Coquilles met erwtjescrème en krokantje van Italiaanse ham
Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Droog de Italiaanse ham in een oven van 100°C gedurende 2 uur tot ze krokant is.
-
Kook de erwtjes in 10 minuten gaar in de melk en kippenbouillon met dragon- en muntblaadjes.
-
Giet de erwtjes af en pureer tot een crème. Kruid met peper en zout.
-
Paneer de sint-jakobsvruchten in Cuissana en bak ze kort op een hete barbecue of grillpan.
-
Dresseer het bord met een streep erwtjescrème. Schik de coquilles erbij en leg de gedroogde ham erboven. Werk af met wat grof zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven