Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rabarberstelen en dep droog. Snij de rabarber in kleine stukjes; bij jonge rabarber hoef je de stelen niet te schillen.
-
Doe de rabarberstukjes in een ruime kookpot samen met het bloedsinaasappelsap en breng aan de kook. Laat in 5 minuten tot moes koken.
-
Verwijder ondertussen de kroontjes van de aardbeien. Plet de aardbeien met een pureestamper. Haal de pot van het vuur en roer de geplette aardbeien en de suiker erdoor.
-
Breng opnieuw aan de kook en laat 3 minuten doorkoken onder voortdurend roeren.
-
Schuim indien nodig af.
-
Spoel de bokaaltjes met heet water en plaats omgekeerd op een vochtige propere vaatdoek.
-
Vul de bokalen tot de rand met behulp van een pollepel of maatbeker. Sluit onmiddellijk af met het schroefdeksel en draai de potjes om. Laat zo 5 minuten staan om ze luchtledig te maken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven