Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil ½ sinaasappel met een dunschiller. Snij de schil zo fijn mogelijk en hou apart. Snij alle sinaasappels ‘à vif’. Hou de partjes en het sap bij.
-
Schil de selder en de gember en snij in kleine stukken.
-
Pel en snipper de sjalot. Stoof de sjalot in een klontje boter. Voeg de gember, fijngesneden schil en de suiker toe.
-
Laat kort karamelliseren en blus met de azijn. Voeg de selder toe en laat ± 4 min zachtjes stoven.
-
Meng het aardappelzetmeel met het sinaasappelsap en appelciderazijn. Voeg het sap bij de rest en laat opkoken. Voeg als laatste de partjes eetappelsien toe, kook kort op en laat alles afkoelen.
-
Serveer met brood en een stukje harde kaas, zoals Appenzeller of Comté.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven