Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij elk geitenkaasje in 4 gelijke cilinders. Rol deze in een sneetje spek.
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis, snij in kleine blokjes.
-
Stoof de peren aan in hete boter en voeg suiker toe. Laat 10 min goed sudderen.
-
Werk af met verse fijngesnipperde rozemarijn.
-
Verwarm de geitenkaasjes 10 min in de oven.
-
Serveer de compote met kaasjes en wat brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven