Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de tomaten.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin op een matig vuur. Hak de olijven in kleinere stukken.
-
Rol de blaadjes basilicum op en snij fijn.
-
Snij de bovenkant van de tomaat en hou apart. Haal met een parisiennelepel de binnenkant uit de tomaat.
-
Mix de binnenkant glad met de mozzarella, olijfolie en honing. Meng de pijnboompitten, de basilicum en de olijven eronder. Kruid met peper en zout.
-
Vul de uitgeholde tomaat op met de dip.
-
Warm de oven voor op 160°C.
-
Snij het stokbrood in dunne schijfjes. Smeer een dun laagje groene pesto op het brood.
-
Bak de schijfjes brood goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Serveer de tomaat en toastjes als aperodip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven