Coeur de boeuf gevuld met grijze garnaal, zeekraal, aardappel en ei
Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de aardappelen gaar in de schil, giet af en laat afkoelen.
-
Spoel de zeekraal en blancheer 1 min in kokend water, laat uitlekken.
-
Kook de eieren in 7 min hard, laat afkoelen in koud water.
-
Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met peper en zout en laat ze omgekeerd uitlekken.
-
Pel de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
-
Pel de eieren en plet ze met een vork. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij eventuele lange takjes zeekraal in stukjes.
-
Schep de zeekraal, garnalen en ei door de aardappelblokjes. Druppel er wat olijfolie over en breng op smaak met zwarte peper en zeezout.
-
Vul de tomaten en plaats de hoedjes erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven