Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doop elk glas eerst in een bodempje cranberrysiroop en daarna in een bodempje suiker. Zo krijg je een gekleurd randje.
-
Doe 1 cl amaretto, 1 cl citroensap, 4 cl ananas sap en een snuifje cayennepeper in een cocktailshaker.
-
Vul het glas met ijsblokjes en giet de cocktail erin.
-
Vul verder aan met Clairette de Die (= schuimwijn) en werk af met wat sinaasappelzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven