Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boen de clementines proper. Kook ze 1 u in water op een zacht vuur.
-
Giet af en mix de volledige clementines fijn in een blender of met een staafmixer.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng het bakpoeder met het amandelpoeder. Meng dat met de suiker en eieren onder de clementinepuree.
-
Leg bakpapier in de cakevorm en smeer de zijkanten in met wat boter.
-
Giet het beslag erin en bak de cake 1 u in de voorverwarmde oven. Dek de cake af met aluminiumfolie indien ze tijdens het bakken te donker wordt.
-
Haal de cake uit de oven. Laat afkoelen in de cakevorm en ontvorm.
-
Klop de mascarpone los met 25 g bloemsuiker.
-
Rooster de amandelschilfers al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof. Verwarm de confituur tot deze vloeibaar wordt.
-
Smeer de afgekoelde cake in met de confituur en bestrooi met de amandelschilfers en 20 g bloemsuiker.
-
Serveer met de mascarponeroom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven