Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Beboter de bodem en wanden van een ondiepe ovenschaal en verdeel er de kersen over.
-
Zeef de bloem, de suiker en het zout boven een kom. Maak een kuiltje in de bloem en breek hierin de eieren. Voeg de helft van de melk toe en klop tot een glad beslag. Ga verder tot de melk verwerkt is.
-
Stort het beslag over de kersen en bak in 45 minuten in de oven tot het juist gestold is en goudgeel kleurt.
-
Dien lauwwarm op, bestrooid met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven