Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok overlangs door en haal met de achterkant van een mes het merg eruit.
-
Mix de bloem met het vanillemerg, de suiker, de volle melk, de room, de maïzena, een snuifje zout en de eieren met een staafmixer tot een gladde massa.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Beboter de bodem van de ovenschotel.
-
Verdeel de druiven erover.
-
Giet het clafoutisbeslag over de druiven zodat ze net niet onderstaan.
-
Bak gedurende 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Bestrooi met poedersuiker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven