Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren en snij het topje (3 cm) van de bovenkant. Snij een klein stuk van de onderkant zodat de peer recht kan blijven staan in de taartvorm.
-
Verwijder het klokkenhuis met een appelboor en de punt van een aardappelmes, maar blijf 1 cm van de bodem.
-
Vul de peer met melkchocolade en zet het deksel er weer op. Prik de deksels vast. Zet de peren in de ingevette taartvorm.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Klop de eieren met de suiker en vanillesuiker los. Roer de melk en bloem erdoor tot een glad mengsel. Giet het beslag in de taartvorm rond de peren. Strooi de amandelschilfers erop.
-
Bak 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de prikkers. Werk af met bloemsuiker en hagelslag. Serveer met een bol vanille-ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven