Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Zanddeeg
Doe alle ingrediënten in de kom van de keukenrobot en mix met een K-klopper tot een zanderig mengsel (zoals een kruimeldeeg).
-
Zet de vierkante bakvorm bekleed met bakpapier op een bakplaat. Giet het deeg in de bakvorm. Druk het deeg aan met de onderkant van een eetlepel.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Citroenvulling
Klop de eieren, suiker en bloem tot een glad mengsel. Voeg eerst het citroensap toe en daarna de melk.
-
Haal het deeg uit de oven en verlaag de temperatuur tot 160°C.
-
Giet de vulling over het deeg (de vulling zal onder het deeg lopen, maar dit is geen probleem). Bak opnieuw gedurende 18 min.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen voor je het uit de vorm haalt. Draai om en je zal zien dat de citroenvulling bovenaan zit.
-
Snij in vierkantjes van 5 x 5 cm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven