Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Citroencurd
Kook het citroensap op met de boter. Klop de eieren los met de suiker. Giet het kokende sap op de eieren.
-
Laat dit onder voortdurend stevig roeren ± 5 min doorkoken. De kleur wordt donkerder geel.
-
Haal van het vuur, voeg de witte chocolade toe en laat afkoelen.
-
Rol het Bretoens zanddeeg uit tot ½ cm dikte.
-
Schik in de bakringen en druk het deeg aan naar de zijkanten toe. Bak met de ringen 10 min in de voorverwarmde oven. Verwijder de ringen terwijl het deeg nog heet is.
-
Verlaag de oven naar 145°C.
-
Meringue
Klop het eiwit luchtig met de keukenrobot. Voeg de suiker geleidelijk toe en laat nog 2 min goed doorkloppen.
-
Mix de Napoleonsnoepjes tot een poeder. Strooi dit poeder in een fijn laagje op een bakpapier. Bak 3 min in de voorverwarmde oven tot karamel. Haal uit de oven en laat afkoelen. Steek rondjes uit.
-
Vul de taartjes met de citroencurd. Doe de meringue in een spuitzak en spuit een toefje meringue op de citroencurd. Werk af met een karamelrondje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven