Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zeste van 1 citroen en pers het sap uit de citroen. Snij de overige 2 citroenen in schijfjes en gril ze aan beide zijden in een grillpan.
-
Verwijder het houterige uiteinde van de groene asperges en schil 2 cm van de onderzijde. Snij de asperges in even lange stukken als de sugar snaps. Breng gezouten water aan de kook en kook de asperges en sugar snaps 2 min. Giet af en spoel koud.
-
Warm de groentebouillon op.
-
Pel de sjalot en look en snipper fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een kookpot. Bak de sjalot en look glazig. Roer de rijst erdoor en laat 2 min al roerend bakken. Blus met de witte wijn en ½ van het citroensap en laat droog koken. Voeg groentebouillon toe tot de rijst net onder staat. Laat de bouillon op een zacht vuur in de rijst trekken. Blijf bouillon toevoegen tot de rijst gaar is.
-
Haal van het vuur en roer 1 el boter en de gemalen Parmezaanse kaas erdoor. Roer de groene groenten er nadien voorzichtig door.
-
Verwarm wat boter in een antikleefpan en bak de kabeljauwhaasjes aan beide zijden in 2 à 4 min mooi bruin. Kruid met zwarte peper en zout. Blus de pan met het overige citroensap en haal van het vuur.
-
Serveer de risotto met de gebakken kabeljauw. Werk af met de gegrilde citroen, platte peterselieblaadjes en wat zeste van citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven