Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zure rode bietjes: snij de rode bietjes in reepjes.
-
Breng de azijn met suiker aan de kook. Laat 2 min koken.
-
Overgiet de bietjes met de kokende azijn.
-
Laat 30 min rusten in de koelkast.
-
Citroenpuree: schil de aardappelen, snij in 6 en kook gaar in gezouten water.
-
Giet het kookvocht van de aardappelen af en prak ze grof.
-
Meng de boter, de melk en het citroensap onder de puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Laat de puree op een zacht vuur, al roerend, opwarmen.
-
Leg 4 dunne plakjes boter in een ovenbestendige braadpan.
-
Verdeel de vis over de boter en bak.
-
Gaar de vis verder in de voorverwarmde oven voor ± 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de garnalen over de vis.
-
Werk af met verse dille.
-
Serveer de kabeljauw met de citroenpuree en zure bietjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven