Selder , Schaaldieren , Vis , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel alle schelpdieren voldoende in koud stromend water. Laat uitlekken.
-
Snij de roodbaarsfilets in grove stukken.
-
Reinig alle groenten en snij in fijne stukken. Snij de tomaten in grove stukken en hak de look fijn.
-
Stoof groenten aan in hete olijfolie in een grote stoofpot.
-
Bevochtig met visbouillon, rode wijn en tomatenpuree. Laat 10 min matig sudderen. Bind de soep met maïzena.
-
Voeg de tomaten, mosselen, krabscharen, langoustines, kokkels en roodbaarsfilet toe.
-
Meng voorzichtig onder elkaar. Dek af met een deksel en laat 8 min garen op een middelmatig vuur. Wanneer de mosselen open zijn, is alles goed gaar.
-
Kruid af met chilipeper en zout.
-
Serveer in diepe borden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven