Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de zelfrijzende bloem met de vanillesuiker, de melk en een snuifje zout en kneed tot een egaal deeg.
-
Rol het deeg uit op een bebloemd werkoppervlak tot een rechthoek van 10 x 30 cm.
-
Smelt de boter in een mok in de microgolf.
-
Wrijf de mok in met de boter en schep ze over in een tweede mok. Smeer ook deze mok in met de boter.
-
Roer de overige boter door de kandijsuiker en kaneel.
-
Smeer dit mengsel volledig uit op het deeg en rol het deeg in de lengte op. Snij de rol doormidden en steek elke rol in een ingevette mok.
-
Gaar elk apart 1 min 20 sec op 900W in de microgolf.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven