Ciambellone (tulbandcake)
Kookgerei
Tulbandvorm Ø 24 cm (1)
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de zelfrijzende bloem met het bakpoeder, wat tijmnaaldjes en een snuifje zout (= droge ingrediënten).
-
Klop de eieren los met de suiker.
-
Voeg eerst de melk en olijfolie toe en daarna de zeste en het sap van de citroen.
-
Meng alle droge ingrediënten onder het eierbeslag.
-
Smeer de tulbandvorm goed in met boter. Bestrooi met bloem en klop de overtollige bloem uit de tulbandvorm.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Giet het beslag in de vorm.
-
Bak gedurende 45 min in de voorverwarmde oven.
-
Glazuur
Meng de bloemsuiker met het citroensap en het eiwit glad.
-
Laat de cake afkoelen alvorens het citroenglazuur erover te gieten. Werk af met de tijmnaaldjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven