noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peer en snij hem in schijfjes van ½ cm.
-
Pel de ui en snij in flinterdunne ringen.
-
Snij de ciabatta in 2 en vervolgens overlangs.
-
Besmeer de ciabatta met de vijgenconfituur en beleg daarboven met pancetta.
-
Verkruimel de gorgonzola erover.
-
Verdeel de walnoten en de peerblokjes over de gorgonzola.
-
Leg hier en daar een uiring en wat veldsla.
-
Werk af met enkel puntjes vijgenconfituur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven