Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rasp de witte kool of snij zo fijn mogelijk met een mandoline. Schil de wortel en rasp onder de kool. Was de peterselie, hak fijn en meng onder de kool.
-
Meng de mayonaise, honing, mosterd en yoghurt onder de groenten. Kruid met peper en zout.
-
Schil de appel en snij zo fijn mogelijk (rasp niet, anders wordt de appel direct bruin). Meng de appel onder de groenten. Werk af met de rozijnen en gehakte walnoten.
-
Snij het Breydelspek in schijven. Bak op de BBQ boven direct vuur, tot je een bruin korstje krijgt.
-
Leg het spek aan de kant van de rooster en besmeer met een borsteltje rijkelijk met sweet chilisaus. Draai om en doe hetzelfde met de andere kant.
-
Snij de ciabatta in de lengte in 2, besprenkel met olijfolie en bak bruin op de BBQ.
-
Leg een bodem jonge slablaadjes op het onderste stuk ciabatta. Leg het gelakt Breydelspek erop en werk af met de koolsla. Zet het bovenste stuk ciabatta erop en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven