Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voordeeg:
meng de bloem met het water en de gist. Dek af met plasticfolie en laat een nacht rusten in de koelkast.
-
Meng de dag erna de rest van alle ingrediënten samen door het voordeeg. Kneed goed en bekom een redelijk nat deeg. Laat 45 min rijzen onder plasticfolie of een handdoek.
-
Bestrooi het werkblad met rijstgriesmeel en stort het deeg erop. Plooi de buitenkanten naar binnen.
-
Laat opnieuw afgedekt 45 min rijzen.
-
Verwarm de oven op 240°C of de heetst mogelijke stand.
-
Herhaal stap 3.
-
Bestrooi een bakplaat rijkelijk met rijstgriesmeel.
-
Snij het deeg in lange repen en leg voorzichtig op de bakplaat. Bestrooi het deeg met rijstgriesmeel. Laat afgedekt 30 min rijzen.
-
Zet de bakplaat in de oven, giet een klein glaasje water rechtstreeks in de oven en sluit meteen. Bak 15 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven