Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C en bak de broodjes af. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  2. Pel de sjalotjes en look en snipper alles fijn. Verwijder de zaadjes van de piccantina en snij het vruchtvlees fijn.

  3. Snij de peterselieblaadjes en oreganoblaadjes fijn. Snipper de koriander fijn.

  4. Chimichurri:
  5. Doe olijfolie, rode wijnazijn, zeezout, pilipili, zeste van sinaasappel, sjalotjes, jalapeño, piccantinapeper, look, oreganoblaadjes, peterselie, koriander en zeste van citroen in het hakmolentje en mix fijn.

  6. Snij het vruchtvlees van de tomaat in blokjes. Pel de rode ui en snipper fijn.

  7. Snij de broodjes open, bestrijk met olijfolie en rooster ze nog even in de oven.

  8. Prik de worsten in. Kruid met gerookt paprikapoeder, peper en zout. Bak ze goudbruin en gaar. Bestrijk de broodjes met chimichurri, schik de worst ertussen en bestrooi met tomaat- en uiblokjes.

  9. Werk af met chimichurri en serveer.