Choripán
![Choripán](https://fgdjrynm.filerobot.com/recipes/8a2f30ee807295bac956fa9d62523d6a2e50ae57629c54b15350833e04214034.jpg?vh=40130b&h=800&w=800&q=60)
Eieren , Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 210 °C en bak de broodjes af. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Pel de sjalotjes en look en snipper alles fijn. Verwijder de zaadjes van de piccantina en snij het vruchtvlees fijn.
-
Snij de peterselieblaadjes en oreganoblaadjes fijn. Snipper de koriander fijn.
-
Chimichurri:
-
Doe olijfolie, rode wijnazijn, zeezout, pilipili, zeste van sinaasappel, sjalotjes, jalapeño, piccantinapeper, look, oreganoblaadjes, peterselie, koriander en zeste van citroen in het hakmolentje en mix fijn.
-
Snij het vruchtvlees van de tomaat in blokjes. Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Snij de broodjes open, bestrijk met olijfolie en rooster ze nog even in de oven.
-
Prik de worsten in. Kruid met gerookt paprikapoeder, peper en zout. Bak ze goudbruin en gaar. Bestrijk de broodjes met chimichurri, schik de worst ertussen en bestrooi met tomaat- en uiblokjes.
-
Werk af met chimichurri en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven