Allergenen
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm het bier op een zacht vuur.
-
Smelt de chocoladecallets erin.
-
Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Klop de room iets meer dan half op.
-
Spatel de room onder de chocolade.
-
Schep in een kom en laat een nachtje rusten in de koelkast voor het beste resultaat.
-
Maak mooie bollen met een ijsschepper. Werk af met wat geraspte chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven