Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek de chocolade in stukken en doe de oploskoffie erbij. Voeg de boter toe. Giet er een beetje water bij en laat smelten op een zacht vuur.
-
Splits de eieren.
-
Doe de suiker bij de eigelen en klop met een garde tot ruban (= luchtige massa).
-
Laat de gesmolten chocolade een beetje afkoelen. Meng onder de eigelen.
-
Voeg een beetje zout bij de eiwitten en klop ze stijf. Spatel het eiwit voorzichtig door het chocolademengsel.
-
Verdeel de chocolademousse in de potjes. Laat minstens 2 u opstijven in de koelkast.
-
Werk net voor het opdienen af met enkele frambozen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven