Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de chocoladegallets in een kom en laat au bain marie smelten.
-
Laat de gesmolten chocolade even afkoelen (anders blokkeert de room en zullen er brokken in de chocomousse zitten).
-
Klop de eiwitten stijf met een snuifje suiker. Hou opzij. Klop daarna de room op tot hij dik vloeibaar is.
-
Meng de chocolade daarna onder de room.
-
Voeg de stijfgeklopte eiwitten toe en meng voorzichtig.
-
Doe de chocolademousse in een spuitzak en vul de glaasjes. Zet in de koelkast tot je ze wil opeten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven