Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter in een pannetje, haal van het vuur en laat de boter afkoelen.
-
Klop de eieren in een grote kom tot een schuimig mengsel.
-
Meng de bloem met de suiker, vanillesuiker, cacaopoeder, zout en bakpoeder. Roer de helft van dit mengsel door de eieren en voeg dan de helft van de melk toe.
-
Voeg nu de gesmolten boter, de rest van het bloemmengsel en de andere helft van de melk toe. Meng alles goed en laat het deeg 15 minuten rusten.
-
Verwarm het wafelijzer en vet het in met wat olie. Giet een lepel beslag in het wafelijzer en bak de wafels tot ze klaar zijn.
-
Verdeel de chocolade gallets over de nog warme wafels en dien onmiddellijk op.
-
Tip: bestrooi met bloemsuiker of werk af met slagroom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven