noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kleur de amandelschilfers in een pan met antikleeflaag goudkleurig.
-
Warm de room op en laat de boter erin smelten.
-
Smelt 400 g chocolade au bain-marie. Voeg de opgewarmde room met boter toe. Meng goed onder elkaar tot een gladde massa.
-
Laat opstijven tot een zachte zalf in de koelkast.
-
Doe in een spuitzak met spuitmond.
-
Spuit pralines van 2 cm dikte op een bakplaat met bakpapier. Zet in de koelkast en laat opstijven.
-
Smelt de rest van de chocolade au bainmarie.
-
Dompel de chocoladepralines met behulp van een vork onder in de gesmolten chocolade. Tik af en rol in de amandelschilfers. Leg op een bakplaat en laat opstijven in de koelkast.
-
Rol enkele pralines in cacaopoeder als variatie.
-
Bewaar in de koelkast in een gesloten doos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven