Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren. Klop de eigelen schuimig op met de poedersuiker.
-
Voeg de mascarpone en 3 el cacaopoeder toe en klop verder tot een crème.
-
Klop de eiwitten tot meringue. Voeg, tijdens het opkloppen, de fijne suiker beetje bij beetje toe. Klop tot een stevige, glanzende meringue.
-
Meng de koffie met de amaretto.
-
Dompel de lange vingers kort in het koffiemengsel.
-
Leg in elk glas 1,5 lange vinger en verdeel ½ van de crème over de koekjes.
-
Bestrooi met cacaopoeder.
-
Verdeel ½ van de meringue over de glazen.
-
Leg nu de overige lange vingers op de meringue.
-
Verdeel eerst de rest van de crème over de koekjes en daarna de rest van de meringue.
-
Laat de tiramisu 1 u opstijven in de koelkast.
-
Haal de tiramisu uit de koelkast en kleur de meringue bruin met een gasbrandertje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven