Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bedek de taartvorm met bakpapier en schik er het kruimeldeeg in. Duw de randen goed aan. Bestrooi het kruimeldeeg met het cacaopoeder tot het deeg volledig bedekt is.
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Klop de eieren los met 100 gr suiker en de mascarpone. Giet dit mengsel in de taartvorm.
-
Hak de chocolade in kleine stukken en verdeel over de taart. Verdeel de resterende 50 gr suiker over de taart.
-
Zet de taart in de voorverwarmde oven, verlaag de temperatuur naar 180°C en bak de taart gedurende 35 à 40 minuten.
-
Haal de taart uit de oven, laat even afkoelen en werk af met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven