Chocoladetaart met mascarpone & cacao

Chocoladetaart met mascarpone & cacao

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bedek de taartvorm met bakpapier en schik er het kruimeldeeg in. Duw de randen goed aan. Bestrooi het kruimeldeeg met het cacaopoeder tot het deeg volledig bedekt is.

  2. Verwarm de oven voor op 210°C.

  3. Klop de eieren los met 100 gr suiker en de mascarpone. Giet dit mengsel in de taartvorm.

  4. Hak de chocolade in kleine stukken en verdeel over de taart. Verdeel de resterende 50 gr suiker over de taart.

  5. Zet de taart in de voorverwarmde oven, verlaag de temperatuur naar 180°C en bak de taart gedurende 35 à 40 minuten.

  6. Haal de taart uit de oven, laat even afkoelen en werk af met bloemsuiker.