noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt van de chocolade boven een warm waterbad. Roer, wanneer de chocolade gesmolten is, de rest van de gallets er door met een spatel. De chocolade koelt hierdoor iets af, dus verwarm een beetje bij tot gebruikstemperatuur (32°C).
-
Bekleed planken of bakplaten met bakpapier.
-
Giet de chocolade in een spuitzak. Knip er een fijn puntje af en teken chocoladesterren op bakpapier. Kleur ze in met chocolade.
-
Versier de sterren met zilverparels, kokos, amandelschilfers, rozijnen, noten …
-
Verdeel de chocoladesterren in mooie zakjes om ze zo cadeau te doen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven