Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de chocolade grof. Laat de chocolade en de boter smelten op een zacht vuurtje tot ze lauwwarm zijn.
-
Meng de bloemsuiker en het ei eronder.
-
Breek de koekjes in stukjes en roer ze onder het chocolademengsel.
-
Leg een vel plasticfolie op het werkblad. Lepel het chocolademengsel in het midden van de folie. Vouw 1 kant van de folie over de chocolade en rol verder op. Draai de uiteinden van de folie aan zodat de rol wordt opgespannen.
-
Leg de rol in de koelkast en laat opstijven.
-
Eenmaal opgesteven, haal uit de koelkast en verwijder de plasticfolie.
-
Rol de salami in bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven