noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng 6 dl water aan de kook. Haal de pan van het vuur en voeg het theezakje toe. Laat de thee 4 minuten trekken. Verwijder het zakje, zet de pan weer op het vuur en laat de thee zachtjes koken.
-
Smelt de helft van de boter in een pan en bak hierin de rijst gedurende 2 minuten. Voeg het cacaopoeder toe en roer met een houten lepel.
-
Voeg de witte wijn toe, laat 1 minuut koken en voeg dan de warme thee geleidelijk toe. Blijf roeren tot al het vocht door de rijst is opgenomen.
-
Check na ± 18 minuten of de rijst gaar is. De risotto mag nog wat vochtig zijn.
-
Voeg de saffraan en het poedersuiker toe. Roer alles goed om.
-
Haal de pan van het vuur. Voeg de rest van de boter en de chocolade toe. Meng het geheel. Zet een deksel op de pan en laat ze 5 minuten staan. Zo krijgen de boter en chocolade de kans om te smelten.
-
Snij de granaatappel middendoor en klop de pitten eruit. Verwijder de velletjes van tussen de pitten.
-
Bak de verschillende noten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag. Haal uit de pan en hak de noten iets fijner.
-
Haal het deksel van de pan en roer de rijst goed door.
-
Verdeel de risotto over de verschillende potjes.
-
Werk af met een snuifje fleur de sel. Versier met de gehakte noten en granaatappelpitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven