Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chocolademousse
Breek de chocolade in fijne stukken.
-
Verwarm ½ van de room. Roer de chocolade erdoor tot ze volledig gesmolten is.
-
Klop de eiwitten met een snuifje zout stijf.
-
Voeg de suiker bij de eiwitten en klop verder tot een blinkende massa.
-
Klop de overige room stijf.
-
Spatel eerst de room en dan de eiwitten onder de gesmolten chocolade.
-
Doe de massa in een spuitzak en leg in de koelkast om op te stijven.
-
Havercrumble
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Halveer de vanillestok in de lengte en haal het merg eruit.
-
Meng samen met de bloem, de havermout, de boter en de suiker tot een kruimelig deeg.
-
Verdeel over een ovenplaat met bakpapier en bak 25 min in de voorverwarmde oven. Roer halfweg om.
-
Afwerking
Spuit enkele dotjes chocolademousse op een dessertbord.
-
Verdeel het rood fruit ertussen.
-
Verkruimel wat meringues erover en werk af met blaadjes munt en melkchocoladevlokken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven