Gluten , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chocolademousse: breek de chocolade in stukjes en smelt de chocolade samen met de melk au bain-marie.
-
Meng de eidooiers met de rum, het poedersuiker en de gesmolten chocolade.
-
Klop de eiwitten stijf. Klop de room dik vloeibaar op.
-
Spatel eerst de room door de chocoladecrème en als laatste het eiwit.
-
Verdeel de chocolademousse over de glaasjes. Zet koel in de koelkast
-
Kattentongen: verwarm de oven voor op 170°C.
-
Klop de malse boter met de suiker witschuimig.
-
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en spatel onder het luchtige mengsel.
-
Schep de bloem er ook door.
-
Doe het beslag in een spuitzak met een gladde spuitmond.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Spuit stroken van ± 8 cm lang. Laat voldoende plaats, want het deeg loopt een beetje uit tijdens het bakken.
-
Bestrooi het deeg lichtjes met poedersuiker.
-
Zet in de oven en bak gedurende ± 10 minuten.
-
Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen.
-
Serveer ze bij de chocolademousse.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven