Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de pure chocolade boven een warmwaterbad.
-
Scheid de eieren. Klop de eidooiers in de keukenrobot los met de suiker tot een romige, bleke massa (= ruban, voor de kenners).
-
Meng de gesmolten chocolade door de ruban.
-
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout in een propere kom.
-
Schep het eiwitschuim voorzichtig in delen door het beslag met een spatel.
-
Klop de room half op en spatel door de chocolademousse.
-
Verdeel over kommetjes en laat minstens 2 u opstijven in de koelkast.
-
Maak van de reep melkchocolade met een fijne rasp chocoladeschaafsels en werk de chocolademousse ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven