Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blaas de ballonnen op en doe er een knoop in.
-
Smelt de chocolade au bain-marie in een bolvormige kom. Dompel de opgeblazen ballonnen erin en leg ze op een stuk bakpapier.
-
Zet ze in de koelkast of diepvries en laat de chocolade hard worden.
-
Prik, als de chocolade hard is, de ballonnen bovenaan (= onder de knoop) voorzichtig met een naald. Haal de leeggelopen ballon voorzichtig los van het chocoladekuipje.
-
Spoel de aardbeien, schil de mango en de kiwi. Snij het fruit in stukjes. Verdeel het fruit over de kuipjes.
-
Schep bollen vanille-roomijs en leg ze in de chocoladekuipjes.
-
Werk af met wat kleurrijke versiering en dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven