Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de Alpro soya Drink Vanille, havermout, bruine suiker, chocoladestukjes, pindakaas, vanille-extract en zout tot een gladde massa. (Gebruik eventueel een mixer.)
-
Bekleed een bakvorm met bakpapier.
-
Giet het mengsel in de bakvorm, zet in de voorverwarmde oven en bak het gedurende 35 minuten.
-
Laat de taart afkoelen voor je ze aansnijdt.
-
Tip: varieer door wat stukjes gedroogde appels of stukjes gemengde noten toe te voegen aan het mengsel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven