Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade au bain-marie.
-
Voeg eerst de ricotta en daarna de likeur bij de chocolade.
-
Meng tot een mooie crème en zet 10 min in de koelkast.
-
Hou een paar frambozen apart.
-
Prak de overige frambozen met een vork tot een saus.
-
Doe een bodem frambozensaus in een diep bord.
-
Leg een grote el chocoladecrème op de saus.
-
Werk af met de rode vruchten en de 2 soorten macarons.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven