Chocoladecaketaart met sinaasappel en salted caramel

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het bakpapier in de vorm van de springvorm en leg in de springvorm.

  2. Klop de eieren samen met de suiker schuimig op.

  3. Smelt de boter samen met de chocolade op een zacht vuur. Meng onder de eieren.

  4. Schep de Griekse yoghurt onder het mengsel en klop alles goed door elkaar.

  5. Zeef de zelfrijzende bloem en spatel de bloem onder het chocolademengsel.

  6. Giet de helft van het cakebeslag in de springvorm en bak op 180°C ± 35 min tot de cake gaar is. (Prik met een satéprikker in het beslag. Is de prikker proper, dan is de cake gaar.)

  7. Doe nu hetzelfde met de andere helft van het cakebeslag.

  8. Laat de cake 10 à 15 min afkoelen vooraleer te ontvormen.