Chocoladecaketaart met sinaasappel en salted caramel
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het bakpapier in de vorm van de springvorm en leg in de springvorm.
-
Klop de eieren samen met de suiker schuimig op.
-
Smelt de boter samen met de chocolade op een zacht vuur. Meng onder de eieren.
-
Schep de Griekse yoghurt onder het mengsel en klop alles goed door elkaar.
-
Zeef de zelfrijzende bloem en spatel de bloem onder het chocolademengsel.
-
Giet de helft van het cakebeslag in de springvorm en bak op 180°C ± 35 min tot de cake gaar is. (Prik met een satéprikker in het beslag. Is de prikker proper, dan is de cake gaar.)
-
Doe nu hetzelfde met de andere helft van het cakebeslag.
-
Laat de cake 10 à 15 min afkoelen vooraleer te ontvormen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven