Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de bakvorm in met een fijn laagje boter. Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Schil de peer en snij in kleine stukjes.
-
Klop de suiker en gesmolten boter op tot een mooie witte massa. Meng de eieren er een na een onder.
-
Meng bloem, bakpoeder en cacaopoeder onder elkaar.
-
Voeg dit mengsel beetje bij beetje toe aan de botersuikermassa. Doe dit al roerend met een spatel in korte bewegingen.
-
Verdeel de helft over de bakvorm. Verdeel de chocoladegallets en stukjes peer erover. Giet vervolgens de andere helft van het cakemengsel erover.
-
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 1 u.
-
Haal uit de oven, laat rusten en ontvorm de cake. Zet op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven