noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boterroom
Meng de malse boter en margarine met de bloemsuiker in een keukenrobot. Klop tot een gladde mengeling.
-
Warm de melk op en giet in een fijn straaltje bij de boter.
-
Laat opkloppen tot het verdubbeld is in volume.
-
Voeg wat rode kleurstof of coulis van rood fruit toe.
-
Doe in een spuitzak met spuitmondje en bewaar op kamertemperatuur.
-
Brownie
Smelt de boter en chocolade samen en roer glad.
-
Meng de bloem met het cacaopoeder.
-
Klop de eitjes los met de suiker.
-
Meng de chocolade met het ei en spatel de bloem erdoor.
-
Giet in een bakvorm voor kleine cakejes en bak gedurende 15 min op 180°C.
-
Haal de brownies uit de bakvorm en laat afkoelen.
-
Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Laat uitlekken.
-
Spuit een klein beetje boterroom op elk cakeje en druk er een aardbei in. Zet in de koelkast.
-
Haal uit de koelkast en spuit toefjes boterroom over de volledige aardbei in de vorm van een boompje.
-
Werk af met wat bresiliennenootjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven