Chocoladebrownie met aardbei en boterroom

Chocoladebrownie met aardbei en boterroom

Kookgerei

Spuitzak (1)

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Boterroom

    Meng de malse boter en margarine met de bloemsuiker in een keukenrobot. Klop tot een gladde mengeling.

  2. Warm de melk op en giet in een fijn straaltje bij de boter.

  3. Laat opkloppen tot het verdubbeld is in volume.

  4. Voeg wat rode kleurstof of coulis van rood fruit toe.

  5. Doe in een spuitzak met spuitmondje en bewaar op kamertemperatuur.

  6. Brownie

    Smelt de boter en chocolade samen en roer glad.

  7. Meng de bloem met het cacaopoeder.

  8. Klop de eitjes los met de suiker.

  9. Meng de chocolade met het ei en spatel de bloem erdoor.

  10. Giet in een bakvorm voor kleine cakejes en bak gedurende 15 min op 180°C.

  11. Haal de brownies uit de bakvorm en laat afkoelen.

  12. Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Laat uitlekken.

  13. Spuit een klein beetje boterroom op elk cakeje en druk er een aardbei in. Zet in de koelkast.

  14. Haal uit de koelkast en spuit toefjes boterroom over de volledige aardbei in de vorm van een boompje.

  15. Werk af met wat bresiliennenootjes.